Mirte Sonntag

Hi creatieveling,

Je zit boordevol creativiteit en bent daar het liefst de hele dag mee bezig. Creëren is voor jou een must, je kunt het niet NIET doen! Graag zou je hier een goed betaalde boterham mee verdienen. Maar je worstelt met de vraag hoe je geld kunt verdienen met jouw talent. Verkopen is niet jouw ding. Je hebt geen verstand van marketing. Je vraagt je af: Hoe kom ik aan klanten?

Herken je dit? 
• Je bent onzeker en vergelijkt jezelf steeds met anderen
• Je denkt vaak: wie zit er nu op mij te wachten?
• Je bent perfectionistisch en je móet zoveel van jezelf
• Je bent ervan overtuigd dat op een dag de wereld ontdekt dat je helemaal geen talent hebt

Ik weet precies hoe dat voelt. Ik worstelde er vroeger namelijk ook mee. Vraag je je af hoe ik mijn weg heb gevonden om hier mee om te gaan? En of jij dat ook kan bereiken? Ja, dat kan!

Hoe dan?
Je hoeft het niet alleen te doen! Ik neem jou mee op ontdekkingstocht, vanuit mijn ervaring als grafisch ontwerper, zelfstandige ondernemer én met mijn eigen mentale uitdagingen. Ik werk niet met een standaard-coachingsmodel, want iedereen is anders. Samen gaan we kijken naar wat jij nodig hebt om met zelfvertrouwen geld te verdienen met jouw creatieve talent. Misschien is het daarvoor nodig dat je jouw weg vindt om je niet meer te laten belemmeren door jouw faalangst, perfectionisme en zelftwijfel. Of dat je leert welke marketingtools je kunt inzetten om klanten aan te trekken op een manier die bij jóu past.   

Resultaat:
• 
Je overwint jouw belemmeringen en krijgt meer zelfvertrouwen
• Jouw talent wordt zichtbaar voor potentiële opdrachtgevers
• Je gaat geld verdienen met jouw creatieve talent
• Kortom, je ontwikkelt jezelf tot een succesvolle, creatieve ondernemer

Niet creatief kunnen zijn SUCKS!

Ik ben Mirte Sonntag, 39 jaar, grafisch ontwerper en inmiddels heb ik 15 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer.

Zelf weet ik als geen ander hoe onder andere faalangst, perfectionisme en zelftwijfel je in de weg kunnen staan en hun best doen om je van jouw creatieve pad af te krijgen.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik doe dan ook niets liever dan klanten blij maken met mijn ontwerpen. En dat creatieve leven gun ik jou ook! Want in mijn ideale wereld kan iedereen leven van zijn passie.

Mirte
'Na lang twijfelen, besloot ik serieus te worden en van grafisch ontwerpen mijn beroep te maken. Ik had echter geen idee waar ik moest beginnen. Ik zag een bericht op Instagram van Mirte en stuurde haar een e-mail. Ik kreeg een superfijne reactie terug en voelde me begrepen en gehoord. Door haar coaching leer ik veel en groeit mijn zelfvertrouwen. De communicatie verloopt soepel en prettig. Dankzij haar open houding kan ik altijd met mijn vragen bij haar terecht. Met Mirte’s ondersteuning ben ik nu dan eindelijk écht begonnen met de start van mijn toekomst als grafisch ontwerper.’
Nynke

Verdien geld met jouw creativiteit!

In dit e-Book onthul ik DE 4 must do’s om je geld te verdienen met jouw creatieve talent, zonder dat je verstand hebt van sales en marketing (je kunt er vandaag nog mee aan de slag en het is makkelijker dan je denkt).

E-book

GRATIS!

Time to step into the light!

Plan nu een gratis en vrijblijvend verhelderingsgesprek met mij in, samen gaan we onderzoeken wat jij nodig hebt om je geld te verdienen met jouw creatieve talent.

Voor meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen: neem een kijkje op deze pagina: Coaching