Coaching

Een vliegende start als creatieve ondernemer

Overwin belemmeringen en creëer zelfvertrouwen.

Geld verdienen met jouw creatieve talent

Leer hoe je in contact komt met potentiële klanten.

Mirte

39 jaar, grafisch ontwerper, coach
15 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer

Grafisch ontwerp

Unieke logo, huisstijl en website

Authentieke branding die laat zien wie jij bent.

Opvallend
drukwerk

Laat een professionele indruk achter.

Coaching

In mijn ideale wereld zou iedereen moeten kunnen leven van zijn creatieve talent!

Mentale belemmeringen, zoals faalangst, zelftwijfel, perfectionisme en piekeren, kunnen je flink van het creatieve pad afbrengen. Ik weet precies hoe dat voelt. Niet creatief kunnen zijn sucks

Uiteindelijk leerde ik om creatief te zijn op mijn unieke, persoonlijke wijze. Dit bleek de sleutel tot me beter voelen. 

Inmiddels werk ik al 15 jaar als zelfstandig grafisch ontwerper. Die vrijheid om met creativiteit je geld te verdienen, gun ik anderen creatieve ondernemers (to be) ook!

Wil jij ook werk maken van jouw creatieve talent?

Als coach help ik je bij:

  • overwinnen van jouw belemmeringen
  • creëren van meer zelfvertrouwen
  • zichtbaar maken van jouw talent
  • ontwikkelen van jouw visuele identiteit


Ik neem je mee op ontdekkingstocht, vanuit mijn eigen ervaring als creatieve ondernemer. Je hoeft het niet alleen te doen!

Grafisch ontwerp

In een wereld vol informatie is het belangrijk om je visueel te onderscheiden!

Geef een herkenbaar en duidelijk gezicht aan jouw onderneming. Draag uit waar je voor staat en laat een professionele indruk achter.

Voor ijzersterke branding, drukwerk en ander promotiemateriaal ben je bij mij aan het juiste adres. Ik vertaal wat jou drijft in beeld dat indruk achterlaat.

Klaar om zichtbaar te worden voor klanten?

Dit heb ik je als grafisch ontwerper te bieden: 

  • uniek ontwerp
  • persoonlijk contact
  • doortastendheid
  • snelle service

Ik zet mijn 15 jaar ervaring als grafisch ontwerper in om jouw doelgroep te raken met authentieke branding. Daarnaast zorg ik voor het totaalplaatje: ik denk ook graag mee over marketing en strategie en zorg ervoor dat jouw ontwerp helemaal naar wens gedrukt wordt.

Wat klanten zeggen...

Nynke
Nynke
Training Grafisch ontwerp
Lees verder
Na lang twijfelen, besloot ik serieus te worden en van grafisch ontwerpen mijn beroep te maken. Ik had echter geen idee waar ik moest beginnen. Ik zag een bericht op Instagram van Mirte en stuurde haar een e-mail. Ik kreeg een superfijne reactie terug en voelde me begrepen en gehoord. Door haar coaching leer ik veel en groeit mijn zelfvertrouwen. De communicatie verloopt soepel en prettig. Dankzij haar open houding kan ik altijd met mijn vragen bij haar terecht. Met Mirte’s ondersteuning ben ik nu dan eindelijk écht begonnen met de start van mijn toekomst als grafisch ontwerper.
Lysanne
Lysanne
Geboortekaartje
Lees verder
Mirte heeft het idee dat ik in mijn hoofd had perfect uitgewerkt! Hoe mooi is dat! Voor de geboorte van mijn kleine man had ik een heel specifiek idee voor het kaartje en een persoonlijke mascotte speciaal voor hem ontworpen. Dit idee heb ik bij Mirte neergelegd en hier is zij mee aan de slag gegaan. Door de juiste vragen te stellen en door verschillende voorbeelden aan te leveren, kon ze een heel goed beeld krijgen van wat ik precies wilde. Mirte had een eigen creatieve inbreng en wist mijn idee hierdoor nog beter uit te werken. Ik had het gevoel dat Mirte echt met mee meedacht en probeerde om mijn idee zo prefect mogelijk neer te zetten. Geen enkele aanpassing was Mirte teveel! Het resultaat is dankzij Mirte nog beter geworden dan gedacht! Bedankt hiervoor!
Marieke
Logo en huisstijl
Lees verder
Toen ik startte als zzp’er had ik geen idee hoe ik voor mijn klanten zichtbaar kon worden. Mirte hielp me goed op weg door een logo en huisstijl voor me te ontwerpen. Deze passen echt bij de uitstraling van mij en mijn zaak. Daarnaast ontwikkelde ze een mooie bijpassende website voor me. En ze hielp me op weg met social media. Prijs-kwaliteit overigens ook goed (offertes bij andere aanbieders waren een stuk minder aantrekkelijk). Kortom: erg tevreden!
Jeroen
Geboortekaartje
Lees verder
Mirte heeft ons geboortekaartje ontworpen. Erg creatief en origineel, veel leuker dan die standaard kaartjes. Daarnaast was de service supersnel. Op de dag van de geboorte gaf ik Mirte alle gegevens door en de dag erna hadden wij de kaartjes al in huis! Super fijn.
Jaap
Jaarverslag
Lees verder
Vanuit onze stichting wilden we graag ons jaarverslag en onze nieuwe projectplannen presenteren voor onze subsidiegevers en donateurs. Studio Zondag maakte voor ons op een creatieve manier een digitale brochure, waarmee we konden laten zien hoe we onze donaties hebben besteed en welke toekomstige doelen we willen bereiken. Hiermee hebben we ons niet alleen financieel kunnen verantwoorden, maar ook de stichting op een gedegen en professionele manier onder de aandacht kunnen brengen van potentiele geldgevers. Mirte, bedankt voor je inbreng en de fijne samenwerking!
Angelique
Angelique
Website en social media
Lees verder
Mirte kwam werken in het zelfde pand. Wij klikten gelijk en vanuit daar ontstonden mooie gesprekken. Mijn website (www.rouwstap.nl) kreeg een oprechte kritische noot van haar. Dus er was werk aan de winkel! Ik belandde aan haar tafel en was onder de indruk van haar kennis, creativiteit, haar ideeën en haar vermogen om helder en fris goede tips te geven. De nieuwe website werd al gauw een feit en wat ben ik blij met het resultaat! Ik besloot ook dat Mirte mij gaat begeleiden en ondersteunen om mijn workshop te promoten, want daar heeft ze veel goede ideeën over en haar kundigheid wil ik graag inzetten. Een enorm waardevol contact voor mijn bedrijf waarin ik kan groeien, delen en sparren met Mirte, echt een Topper.
Yvonne
Yvonne
Samenwerking hoogbegaafdheid
Lees verder
Mirte is in onze samenwerking altijd authentiek. Ze is een persoon die kan luisteren en met een klein gebaar, een blik, kan prikkelen tot overdenkingen. Ze zet me zodanig op weg dat ik weet welke richting ik op wil en deze weg ook daadwerkelijk insla. Zelfs in mijn specialisatie en diepgang van hoogbegaafdheid zet ze me in mijn trots en kracht. Haar advies is altijd duidelijk, helder, overwogen en afgestemd op mij en mijn onderneming. Ze enthousiasmeert en inspireert met zorg en toewijding. Door mijn ideeën vanuit een geheel ander perspectief te bekijken, komt ze vaak met eigen ideeën, waarna ze alles bij elkaar brengt en onze ideeën samen vorm krijgen. Ze zorgt er daarbij voor dat je overtuigt raakt van je eigen product en vertrouwen krijgt in de toegevoegde waarde van je product in de markt.
Andrea
Training grafisch ontwerp
Lees verder
Net op het juiste kwam ik Mirte tegen op Instagram. Ik was aan het rondkijken voor cursussen mbt grafische vormgeving. Vanwege mijn autisme past de persoonlijke coaching van Mirte beter met me, een groep vind ik vaak te snel gaan. Omdat Mirte weet en begrijpt op welke vlakken ik moeite kan hebben, kan ze mij daarin beter sturen. Door de coaching hoop ik een beeld te krijgen wat het vak inhoudt en of het geschikt is voor mij om er mijn beroep van te maken.
Lisan
Lisan
Branding, website, manuals
Lees verder
Vanaf het moment dat ik Mirte heb leren kennen is er een bijzondere klik. De levenservaring en wijsheid maakt haar een authentiek en warm persoon. Dit straalt door in haar werkzaamheden. Mirte heeft mijn organisatie enorm geholpen met het opzetten van een prachtige website. De samenwerking met Mirte is zeer prettig verlopen. Naast de website heeft Mirte een nieuwe branding samengesteld. Ze is gedreven en bekwaam in wat ze doet. Daarnaast heeft ze diverse andere taken voor mijn organisatie verricht zoals het ontwerpen van jaarverslagen en manuals. Alles wat ze doet gaat gepaard met passie en motivatie. Ze is creatief, flexibel en tegelijkertijd zeer professioneel! Ik kan iedereen van harte aanraden met Mirte aan de slag te gaan!
Previous
Next
mirte-muur-scherp
coach/ grafisch ontwerper
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Mary Scott
Founder & CEO
Thursday, August 31, 2017
Lisan-cirkel
coaching
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
John Borthwick
Founder & CEO
Thursday, August 31, 2017
IMG_8498E567A0AE-1
website
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Jane Bill
Founder & CEO
Thursday, August 31, 2017
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
David Anderson
Founder & CEO
Thursday, August 31, 2017
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Susan O’Neill
Founder & CEO
Thursday, August 31, 2017
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Ryan King
Founder & CEO
Thursday, August 31, 2017

Even sparren?

Heb je vragen of behoefte om even vrijblijvend te sparren?

Klik dan op deze knop om een sparringsgesprek aan te vragen. Ik denk graag met jou mee!