Authentieke branding die laat zien waar jij als ondernemer voor staat

Wil jij:

  • zichtbaar zijn in een wereld waarin iedereen met informatie wordt overladen;
  • je onderscheiden van de concurrentie?


Verover het hart van jouw ideale klant met authentieke branding. Samen gaan we kijken naar wat jou uniek maakt. Zo wordt je zichtbaar met een visuele identiteit, die laat zien waar jij als ondernemer voor staat!

Logo, huisstijl, website

Op zoek naar een uniek logo, een onderscheidende huisstijl en een daarbij passende en op maat gemaakte website? Als je zo dicht mogelijk bij jezelf blijft, ben jij een magneet voor de klanten die bij jou passen.

Drukwerk

Laat een professionele indruk achter met opvallend drukwerk. Een cover, magazine, brochure, campagne, kalender, persbericht of uitnodiging nodig? Voor origineel grafisch ontwerp, waarbij jouw onderneming indruk maakt, ben je bij mij aan het juiste adres!

Wat klanten zeggen...

Lysanne
Lysanne
Geboortekaartje
Lees verder
Mirte heeft het idee dat ik in mijn hoofd had prefect uitgewerkt! Hoe mooi is dat! Voor de geboorte van mijn kleine man had ik een heel specifiek idee voor het kaartje en een persoonlijke mascotte speciaal voor hem ontworpen. Dit idee heb ik bij Mirte neergelegd en hier is zij mee aan de slag gegaan. Door de juiste vragen te stellen en door verschillende voorbeelden aan te leveren, kon ze een heel goed beeld krijgen van wat ik precies wilde. Mirte had een eigen creatieve inbreng en wist mijn idee hierdoor nog beter uit te werken. Ik had het gevoel dat Mirte echt met mee meedacht en probeerde om mijn idee zo prefect mogelijk neer te zetten. Geen enkele aanpassing was Mirte teveel! Het resultaat is dankzij Mirte nog beter geworden dan gedacht! Bedankt hiervoor!
Marieke
Logo en huisstijl
Lees verder
Toen ik startte als zzp’er had ik geen idee hoe ik voor mijn klanten zichtbaar kon worden. Mirte hielp me goed op weg door een logo en huisstijl voor me te ontwerpen. Deze passen echt bij de uitstraling van mij en mijn zaak. Daarnaast ontwikkelde ze een mooie bijpassende website voor me. En ze hielp me op weg met social media. Prijs-kwaliteit overigens ook goed (offertes bij andere aanbieders waren een stuk minder aantrekkelijk). Kortom: erg tevreden!
Jeroen
Geboortekaartje
Lees verder
Mirte heeft ons geboortekaartje ontworpen. Erg creatief en origineel, veel leuker dan die standaard kaartjes. Daarnaast was de service supersnel. Op de dag van de geboorte gaf ik Mirte alle gegevens door en de dag erna hadden wij de kaartjes al in huis! Super fijn.
Jaap
Jaarverslag
Lees verder
Vanuit onze stichting wilden we graag ons jaarverslag en onze nieuwe projectplannen presenteren voor onze subsidiegevers en donateurs. Studio Zondag maakte voor ons op een creatieve manier een digitale brochure, waarmee we konden laten zien hoe we onze donaties hebben besteed en welke toekomstige doelen we willen bereiken. Hiermee hebben we ons niet alleen financieel kunnen verantwoorden, maar ook de stichting op een gedegen en professionele manier onder de aandacht kunnen brengen van potentiele geldgevers. Mirte, bedankt voor je inbreng en de fijne samenwerking!
Angelique
Angelique
Website en social media
Lees verder
Mirte kwam werken in het zelfde pand. Wij klikten gelijk en vanuit daar ontstonden mooie gesprekken. Mijn website (www.rouwstap.nl) kreeg een oprechte kritische noot van haar. Dus er was werk aan de winkel! Ik belandde aan haar tafel en was onder de indruk van haar kennis, creativiteit, haar ideeën en haar vermogen om helder en fris goede tips te geven. De nieuwe website werd al gauw een feit en wat ben ik blij met het resultaat! Ik besloot ook dat Mirte mij gaat begeleiden en ondersteunen om mijn workshop te promoten, want daar heeft ze veel goede ideeën over en haar kundigheid wil ik graag inzetten. Een enorm waardevol contact voor mijn bedrijf waarin ik kan groeien, delen en sparren met Mirte, echt een Topper.
Yvonne
Yvonne
Samenwerking hoogbegaafdheid
Lees verder
Mirte is in onze samenwerking altijd authentiek. Ze is een persoon die kan luisteren en met een klein gebaar, een blik, kan prikkelen tot overdenkingen. Ze zet me zodanig op weg dat ik weet welke richting ik op wil en deze weg ook daadwerkelijk insla. Zelfs in mijn specialisatie en diepgang van hoogbegaafdheid zet ze me in mijn trots en kracht. Haar advies is altijd duidelijk, helder, overwogen en afgestemd op mij en mijn onderneming. Ze enthousiasmeert en inspireert met zorg en toewijding. Door mijn ideeën vanuit een geheel ander perspectief te bekijken, komt ze vaak met eigen ideeën, waarna ze alles bij elkaar brengt en onze ideeën samen vorm krijgen. Mirte neemt haar ruimte en ze geeft te gelijkertijd ruimte op basis van gelijkwaardigheid. Ze is een snelle denker, ze kan afstemmen en dit alles zorgt ervoor dat plannen concreet worden en een heldere vorm krijgen. Ze zorgt er daarbij voor dat je overtuigt raakt van je eigen product en vertrouwen krijgt in de toegevoegde waarde van je product in de markt.
Lisan
Lisan
Branding, website, manuals
Lees verder
Vanaf het moment dat ik Mirte heb leren kennen is er een bijzondere klik. De levenservaring en wijsheid maakt haar een authentiek en warm persoon. Dit straalt door in haar werkzaamheden. Mirte heeft mijn organisatie enorm geholpen met het opzetten van een prachtige website. De samenwerking met Mirte is zeer prettig verlopen. Naast de website heeft Mirte een nieuwe branding samengesteld. Ze is gedreven en bekwaam in wat ze doet. Daarnaast heeft ze diverse andere taken voor mijn organisatie verricht zoals het ontwerpen van jaarverslagen en manuals. Alles wat ze doet gaat gepaard met passie en motivatie. Ze is creatief, flexibel en tegelijkertijd zeer professioneel! Ik kan iedereen van harte aanraden met Mirte aan de slag te gaan!
Previous
Next

Laten we samenwerken!

Wil je meer weten over hoe ik kan helpen, neem dan gerust contact met me op. 

Ik ben er om al jouw vragen te beantwoorden. Ook als je behoefte hebt om even vrijblijvend te sparren.

Recente projecten