Een unieke website; het online visitekaartje voor jouw onderneming

Een website laten ontwerpen voor jouw bedrijf? Of is jouw huidige site toe aan een nieuwe look en feel, nu je ook een logo en huisstijl bij mij laat ontwerpen? Ik ontwerp het graag voor je! Het ontwerpen van een website is maatwerk en ik maak daarom graag een offerte voor je op.

Een goed verzorgde en logisch opgebouwde website geeft jouw onderneming direct de juiste uitstraling. Het zorgt ervoor dat je als onderneming serieus en professioneel overkomt op jouw potentiële klant. Een bijkomend pluspunt is het vertrouwen wat de bezoeker krijgt bij een goed functionerende website.

WordPress

Wanneer je jouw site door mij laat ontwerpen, wordt deze gebouwd in WordPress. Dit heeft vele voordelen:
– de site is geoptimaliseerd in veiligheid en snelheid, wat ook belangrijk is voor de SEO (de vindbaarheid van jouw website)

– je kunt zelf gemakkelijk in jouw website werken; zelf teksten en beeld aanpassen, een blog schrijven enz.

– de website is responsive voor mobiel en tablet, je website wordt daar dus altijd goed op weergegeven!

– altijd uit te breiden met meerdere pagina’s en handige plug-ins

– inclusief hosting

Wil je meer informatie, kan ik met je meedenken of een offerte uitbrengen? Neem dan contact op, ik help je graag aan een mooie en goed werkende website! mirte@studiozondag.nl

Het belang van een goed functionerende website

Waarom is een goede website nou zo belangrijk? Je website dient als het visitekaartje van je organisatie en is niet alleen bedoeld om informatie te verstrekken. Jouw website is een afspiegeling van hoe jij als bedrijf bent en wat je wilt uitstralen. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 90% van jouw (potentiële) klanten eerst de website bezoekt wanneer ze over het bedrijf, product of dienst horen. Het belang van een goede website speelt dan ook een belangrijke rol bij de eerste indruk van jouw bedrijf die je aan de klant kunt geven.

Uit cijfers blijkt dat een overgroot deel van de bezoekers je website snel of direct verlaten wanneer deze gebruiksonvriendelijk is of een slecht design heeft. Een goede website is dus erg belangrijk voor uw bedrijf. Een website moet snel functioneren en overzichtelijk zijn. De website moet bijvoorbeeld sales of leads genereren, informatie verschaffen en moet voldoen aan de AVG wetgeving.

Bij het creëren van goede en relevante content draait het om het verspreiden van waardevolle, unieke en relevante content voor jouw doelgroep. Content die jouw klant kan beïnvloeden in zijn keuze/aankoopproces. Een veelgebruikte methode is het delen van whitepapers of kennisdocumenten die de klant kan downloaden. Daarnaast zie je vaak blogs terug op websites met relevante content. Deze content of blogs kan je dan weer verspreiden via andere kanalen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, nieuwsbrieven etc.

Wil je meer informatie, kan ik met je meedenken of een offerte uitbrengen? Neem dan contact op, ik help je graag aan een mooie en goed werkende website! mirte@studiozondag.nl