* Ook creatief op maandag tot en met zaterdag

* Ook creatief op maandag tot en met zaterdag

* Ook creatief op maandag tot en met zaterdag

* Ook creatief op maandag tot en met zaterdag

* Ook creatief op maandag tot en met zaterdag

Concept, creatie & campagne

Ontwerpen voor mensen én met mensen

Studio Zondag bouwt menselijke merken en campagnes voor organisaties die zich inzetten voor een maatschappij waarbinnen iedereen mee mag doen. 

Met een aanpak waarbij we aan de slag gaan met de mensen om wie het gaat en waarbij geluisterd wordt naar wat écht speelt. 

Of het nou gaat om een gevestigde naam die op zoek is naar een rebranding, een start-up met een duidelijke visie of een campagne die bewustwording moet creëren. Om de doelgroep echt te bereiken, werkt deze aanpak op basis van de volgende drie stappen:

Concept

In het concept stadium ontdekken we samen de essentie en wensen van de organisatie en de doelgroep. Door interactieve sessies en diepgaande analyses verzamelen we informatie om een kristalheldere basis voor het merk te creëren. Dit vormt de grondslag waarop we een sterke identiteit kunnen bouwen die aansluit bij de missie, visie en wensen van de organisatie. 

Creatie

Op basis van het ontwikkelde concept laat ik mijn creativiteit de vrije loop. Er wordt een unieke identiteit gevormd waaruit een passende strategie voortkomt die niet alleen ethisch aantrekkelijk is, maar ook één op één aansluit bij de kernwaarden van de organisatie. Dit is het stadium waarin het merk tot leven komt en waar problemen, kansen en uitdagingen worden.

Campagne

Met het concept en de strategie stevig verankerd, richten we ons op het bouwen van een ijzersterke campagne. Deze campagne is ontworpen om de doelgroep te raken en de boodschap van jullie organisatie op overtuigende wijze over te brengen. Het doel is niet alleen om gezien te worden, maar ook om een blijvende indruk achter te laten waarmee we een maatschappij van inclusie bevorderen.

Ervarings-deskundige op jullie podium

Mijn ervaring met het hebben van een psychische kwetsbaarheid, het getraind zijn op het gebied van stigma en het verminderen hiervan is wat jullie als organisatie kunnen inzetten om bij te dragen aan een maatschappij waarin iedereen mag doen. Een maatschappij met aandacht voor de mens zoals die is. De mens met al zijn talenten, problemen, kwaliteiten, onhebbelijkheden, mogelijkheden, behoeftes, verwachtingen en angsten. 

Naast onder andere het geven van lezingen of de rol als dagvoorzitter nemen, geef ik advies aan organisaties om neurodiversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie door te voeren in hun communicatie.

Chat openen
1
Vragen? Stel ze hier!
Ik heb een vraag!
Hoi, Mirte hier! Kan ik je helpen?