Drijfveren

Mijn naam is Mirte, ik ben grafisch ontwerper en woon met mijn trouwe viervoeter Bux in Roermond. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door inspirerend beeld zoals foto’s, illustraties en animaties. Van billboards tot magazines en webdesign. Met die passie maakte ik al op de middelbare school mijn eerste magazine.

Vaak heb ik een klik met gevoelige, creatieve mensen die, net als ik, mentale uitdagingen kennen in het leven. Faalangst, zelftwijfel, perfectionisme en piekeren bepaalden lang mijn leven. Maar hoe diep ik ook viel, ik stond altijd weer op. Als ik creatief bezig was, ging mijn hart weer sneller kloppen. Ik vind overal inspiratie en als ‘out-of- the-box-denker’ vind vaak creatieve oplossingen en mogelijkheden. Visueel creëren, ideeën uitwerken en daarmee anderen helpen is waar ik energie van krijg.

In de tijd dat ik hoofdredacteur van mijn eigen magazine was, ontmoette ik vaak creatieven die het aan zelfvertrouwen ontbrak om van hun passie hun werk te maken. Ze zaten vast in een saaie baan om zeker te zijn van een inkomen, en waren daardoor ongelukkig.

Deze mensen plantten een zaadje bij me. Hoe mooi zou het zijn als ze het lef en zelfvertrouwen zouden krijgen om de wereld hun talent te tonen en klanten te krijgen voor hun creatieve werk?

'In mijn ideale wereld zou iedereen moeten kunnen leven van zijn creatieve talent'

 

Het is dan ook mijn missie om andere creatieve beeldmakers te helpen met het ontwikkelen van hun visuele identiteit en waar nodig ondersteuning te bieden. Ik help hen graag te leren omgaan met hun faalangst, zelftwijfel, perfectionisme of andere blokkades. Die missie maakt dat mijn creatieve vuurtje blijft branden!

Kun jij hulp gebruiken om jezelf professioneel in beeld te brengen? Klik dan op Ontwerp voor inspiratie. Wil jij dat jouw creatieve vuurtje ook blijft branden? Kijk dan bij Coaching wat ik voor jou kan betekenen.

Meer weten of even sparren? Mail me gerust: mirte@studiozondag.nl

Volg mij en mijn creaties ook online: