Werk met mij!

Hoera, jij wilt meer weten over de brandingpakketten die ik voor je heb! Scrol snel hieronder en ontdek welke het beste bij jou past!

En hey, als je speciale wensen hebt, geen probleem! Stuur me een berichtje en ik tover met liefde een uniek, op-maat-gemaakt pakket voor je tevoorschijn!

Brandingpakket I

Kat blaast kauwgum

Blijf plakken!

Geschikt voor ondernemingen waarbij de strategie achter hun branding onder de loep mag worden genomen of voor ondernemers die niet meer tevreden zijn met hun branding.

Inhoud pakket:

 • KENNISMAKINGSGESPREK

 

 • BRANDSTRATEGIE

 

 • BRANDDOCUMENT

  – Logo-ontwerp
  – Kleurenpalet
  – Typografie-selectie
  – Huisstijl bij drukwerk
  – Huisstijl bij online gebruik

 • 1 UITING NAAR KEUZE

  – denk hierbij aan een visitekaartje, briefpapier of social media-template 

Extra opties:
(niet in prijs inbegrepen)

 • Brochure
 • Flyer
 • Email handtekening
 • Instagram templates
 • Overige opties in overleg

Doorlooptijd: 10 tot 12 weken

Jouw investering: € 3495,-

Brandingpakket II

P(l)ak door!

Geschikt voor ondernemers die impact willen maken. Een compleet nieuwe branding. Bij dit pakket doorgevoerd in het online visitekaartje: de website.

Inhoud pakket:

 • Alles uit Brandingpakket I

   

 • WEBSITE
  – Volledig op-maat-gemaakte WordPress-website
  – Maximaal 6 pagina’s
  – Responsive website (geschikt voor desktop, tablet en mobiel)
  – SSL beveiligd
  – 3 e-mailadressen
Extra opties:
(niet in prijs inbegrepen)

 • Webcopy
 • Brandshoot

Doorlooptijd: 14 tot 18 weken

Jouw investering: € 4995,-

Net gestart als zzp'er en toch al niet zo'n ruim budget? Informeer dan naar de interessante starterskorting op deze brandingpakketten! Want wie zegt dat je niet met stijl van start kunt gaan zonder je bankrekening te plunderen?

Laat branding en design je organisatie ondersteunen in je organisatie ontwikkeling. Van strategie tot website en drukwerk.
Reinier Hubers
Reinier Hubers
2023-07-01
Mirte heeft de opdracht gekregen om ons als 'Herstelacademie Venlo' een gezicht te geven. Ze heeft met haar kennis en ervaring een prachtige huisstijl ontworpen die prefect aansluit bij alles waar onze herstelacademie voor staat en om draait. Je merkt in de samenwerking met Mirte haar passie en kunde voor het vak, maar bovenal voor ons heel belangrijk; ze heeft passie, kennis en ervaring als het aankomt op herstel en het belang van ervaringsdeskundigheid. Wij zijn super trots om onze ontwikkeling op communicatie gebied en dat hebben we te danken aan Studio Zondag!
Herstelacademie Venlo
Herstelacademie Venlo
2023-03-28
Mirte heeft me geholpen met het aanpassen van mijn website en dat heeft ze fantastisch gedaan! Ze heeft creatieve ideeën maar neemt ook de tijd om te luisteren naar mijn input. De communicatie is prettig, duidelijk en snel. Ik ben erg tevreden met het resultaat en zou Mirte dan ook zeker aanraden. Niet alleen vanwege haar werk, maar ook omdat ze een prettig persoon is om mee samen te werken.
Peggy Maes
Peggy Maes
2023-03-27
Als je een leuke website wilt die aan je eisen en verwachtingen voldoet dan moet je bij Studio Zondag zijn. Mirte heeft mij uit de brand geholpen met het vernieuwen van mijn website en heeft het snel geregeld. Zij is zeer aangenaam om mee samen te werken. Mirte kan goed luisteren en meedenken, reageert snel op je berichten wat ik als ondernemer zeer belangrijk vind. Ik ben zeker tevreden met het resultaat zelf, volledig naar verwachting!
Yulia Bouman
Yulia Bouman
2023-03-22

Laat jouw sterk merk schitteren op mooi drukwerk!

Mijn passie voor papier en drukwerk steek ik niet onder stoelen of banken. Uit recent onderzoek blijkt dat de magie van papieren communicatiemiddelen weer in opmars is! En het mooie is dat deze op steeds duurzamere manieren gemaakt kunnen worden!

Ik ga tot het uiterste om jouw visuele identiteit perfect over te brengen op papier. Ik denk mee met je van a tot z. Van het perfecte concept, over welk middel het beste past bij jouw doelen, tot en met het aanleveren aan de drukker!Klaar om blijvende impact te maken? Neem dan nu contact met me op!

 

Voordelen papier versus online:

 1. Leesbaarheid: Papier leest nog altijd prettiger dan van een beeldscherm.
 2. Duur: Veel mensen nemen meer de tijd voor het lezen van papieren communicatiemidelen.
 3. Schaduwlezers: Gezinsleden, collega’s of bezoekers lezen vaak mee. Een groter bereik dus!
 4. Bewaarfunctie: Een papieren communicatie-middel wordt eerder bewaard. 

Klaar voor sterk ontwerp?

Neem contact met me op om te ontdekken of een samenwerking iets voor jou is!

Chat openen
1
Vragen? Stel ze hier!
Ik heb een vraag!
Hoi, Mirte hier! Kan ik je helpen?